Texaco distributer nagrađen Velikom Zlatnom medaljom na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu


Texaco lubricants sa ponosom potvrđuje da je njegov distributer u Srbiji, Trigema, nagrađen Velikom zlatnom medaljom na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, u Srbiji. Kompanija je nagradu dobila u kategoriji "Proizvodi hemijske industrije" sa proizvodom Texaco Delo 600 ADF 10V-30.


Svečana dodela nagrada održana je u petak, 20.maja 2022. Dodeli nagrada su prisustvovali direktor prodaje Trigeme, Srđan Božović i asistent zamenika direktora, Nevena Vučković. Nakon svečanosti, sajam je trajao od 21. do 27. maja, a Trigema je izlagala kao gost na štandu jednog od svojih kupaca, VGP-a. Godišnji događaj obično poseti najmanje 20.000 posetilaca i svakako je jedan od najistaknutijih poljoprivrednih poslovnih događaja u Evropi.

Zamenik direktora Trigeme, Aleksandar Kovačević, prokomentarisao je odnos kompanije prema Texaco lubricants-u: „Texaco lubricants je jedna od najvećih svetskih kompanija za proizvodnju ulja i maziva i sigurno će prednjačiti u oblasti prozvodnje maziva decenijama koje dolaze. Kao kompanija koja je fokusirana na kupca, mi ne prodajemo samo proizvode, mi smo konsultanti našim klijentima i zajedno radimo na isplativosti, što uključuje životni vek opreme, kraće vreme mirovanja i poboljšanje prihoda. Temelj našeg uspeha leži na ovom pristupu gde je na prvom mestu klijent, i oduševljeni smo što smo prepoznati na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.