Rezervni delovi kompanije Bosch: Kvalitet na koji se možete osloniti

Kada je reč o novoj opremi za vozila, mnogi proizvođači vozila veruju kompaniji Bosch. Auto-servisi i vozači se takođe oslanjaju na ovaj kvalitet kada su im potrebni delovi za servis: Bilo da su u pitanju moderno osvetljenje ili kočioni sistemi, izdržljivi akumulatori, vrhunski brisači ili filteri kabine za smanjenje zagađenja - Bosch nudi sve kako bi vozači bili bezbedniji, kako bi im bilo udobnije i kako bi njihova vožnja bila više ekološka.


Automobilske sijalice

Vrhunski kvalitet za dodatnu bezbednost na putu

Automobilske sijalice kompanije Bosch se mogu koristiti u gotovo svakom vozilu i izuzetno su svestrane. Zahvaljujući "Konceptu zvezdica", možete uočiti posebne karakteristike svake proizvodne linije na prvi pogled.
Vek trajanja Bosch automobilskih sijalica je znatno duži nego što se to zahteva zakonom, što se svodi na to da su one robusne i pouzdane.


Sistemi brisača

Za garantovano jasan pogled: Metlice brisača kompanije Bosch

Metlice brisača kompanije Bosch na koje se možete osloniti u pogledu savršenog čišćenja, čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.
Izbor motociklista za najbolju vidljivost i maksimalnu bezbednost: Čitaoci časopisa "Auto Motor und Sport" su ponovo izglasali Bosch brisače kao najbolje u kategoriji "Metlice brisača".
Filteri

Bosch filteri: Telohranitelj motora

Bosch filteri štite sve važne i skupe komponente na i u Vašem vozilu. Koriste se da zadrže prljavštinu, abrazivne i fine čestice - kao i vodu u slučaju dizel motora - daleko od sistema za ubrizgavanje, motora i komponenti. Šta više, Bosch filteri dolaze u sveobuhvatnom asortimanu do skoro svačijeg automobila i komercijalnih vozila. Ovaj asortiman se stalno ažurira i širi, što znači da kada se odlučite za Bosch, filter stručnjake širom sveta, uvek ćete imati najsavremenije filtere..


Alnaseri i alternatori

Inovativni, robusni i izdržljivi: Bosch anlaseri i alternatori

Bosch razvija i proizvodi anlasere i alternatore već skoro 100 godina
Dizel sistemi

Dizel kompanije Bosch: visoke performanse, niska potrošnja goriva

Gde god da se nađete u svetu, dizel vozila su postala uobičajeni prizor na našim ulicama. U zapadnoj Evropi, skoro svaki drugi novoregistrovani automobil je dizel. Bosch je igrao odlučujuću ulogu u ovom razvoju sa svojim dizel sistemima, kao što je common rail sistem i jedinica injektora sistema. Ove Bosch inovacije osiguravaju potpun razvoj energije, kao i sagorevanje goriva na čist i efikasan način u modernim dizel motorima.


Benzinski sistemi

Bosch benzinski sistemi: Vrhunska tehnologija za benzinske motore

Kao pionir u pogledu ubrizgavanja benzina sa decenijama iskustva, Bosch nudi - više od bilo koga drugog - asortiman proizvoda: od pojedinačnih komponenti do kompletnog sistema za ubrizgavanje. Korist od stručnosti tehnološkog lidera za višestruko i direktno ubrizgavanje.
Bosch razvija i proizvodi benzinske sisteme za poznate proizvođače vozila. Kao rezultat, ima više od 10.000 dostupnih rezervnih i potrošnih delova.
Kočioni sistemi

Nema kompromisa kada je u pitanju bezbednost

Bosch je međunarodno poznati proizvođač kočnica sa proizvodnim objektima širom sveta koji rade prema izuzetno strogim standardima kvaliteta. Više od 10.000 proizvoda garantuje visok stepen pokrivenosti tržišta - od pojedinačnih komponenti pa sve do kompletnih sistema. Kao pioniri u oblasti bezbednosti elektronske vožnje, Bosch može garantovati odličnu funkcionalnost u ovom sektoru zahvaljujući intenzivnom istraživanju i bliskoj saradnji sa proizvođačima vozila.


Svećice

Kvalitet koji postavlja standarde: Svećice kompanije Bosch

Svi proizvođači automobila, vozači, proizvođači motocikala i motociklisti se slažu: Bosch svećice su prvi i pravi izbor. Ovo je dovelo do saradnje kompanije Bosch i vodećih proizvođača motornih vozila. Razlozi za popularnost svećica su njihov izuzetan učinak i pouzdanost. Bosch može da ponudi pravu svećicu za svako vozilo. Tehnički, svećice su savršeno dizajnirane da zadovolje zahteve svakog motora.
Sistemi upravljanja

Sigurno i lako upravljanje

Bosch razvija i proizvodi sisteme i komponente za sve poznate proizvođače vozila.


Kaiševi

Kvalitet je naša motivacija: Pogonski kaiševi i kompleti kompanije Bosch

Pogonski kaiševi kompanije Bosch garantuju vrhunske performanse iz dana u dan. Uprkos tome što su podvrgnuti značajnim mehaničkim, hemijskim i termalnim opterećenjima, nude nenadmašnu bezbednost, pouzdanost i ekonomičan rad.
Za održavanje visokog nivoa performansi i pouzdanosti pogonskih sistema vozila, pogonskih kaiševa, spanera, iste treba zameniti u preporučenim intervalima.
Lambda senzori

Smanjena potrošnja goriva, smanjena emisija: Bosch lambda sonde

Lambda sonde su podložne ekstremnim uslovima. Pravilno funkcionisanje lambda sondi čini osnovu za pouzdan rad motora, a samim tim veliku uštedu goriva, nisku emisiju štetnih materija i tačne vrednosti izduvnih gasova.


Merači protoka vazduha

Kvalitet originala koji se isplati: Bosch merač mase vazduha

Vazduh i gorivo se moraju ubrizgavati u motor u tačno definisanom odnosu. Ovo se odvija pomoću merača mase vazduha ili senzora protoka vazduha koji detektuje stvarni protok mase vazduha i prenosi izmerene vrednosti sistemima za regulaciju i kontrolu motora.
Senzori i davači

Bosch senzori: "Čulni senzori" vozila

Elektronika za putnička vozila postaje sve važnija, a senzori su preuzeli ulogu "čulnog sistema" vozila. Oni mere i snimaju različite vrednosti merenja i pretvaraju rezultate testa u električne signale. Ovi signali su od vitalnog značaja za mnoge kontrole i regulaciju funkcija, za bezbednost i udobnost u vozilu.