Velika nagradna igra kojom je Havoline obeležio lansiranje najnovijeg premijum motornog ulja ProDS na tržište VIP putovanjem u London i poklanjanjem automobila je završena. 
 
24 srećna dobitinika iz svih zemalja koje su učestvovale u promociji osvojili su vikend u Londonu, a Dražen Šuto iz Hrvatske osvojio je glavnu nagradu: automobil Toyota Aygo tako što je najpribližnije pogodio koliko boca motornog ulja Havoline ProDS od 1l može da stane u vozilo.
 

Ni jedan motociklista ne želi da brine o svom motociklu kada je na putu. On samo želi da njegovo vozilo bude pouzdano. Tu su onda važne svećice. Bosch svećice su odraz stručnosti inovatora i sa njima nikada nema problema. To znači: više ubrzanja, pouzdane performanse i bez pregrevanja tokom dugih putovanja.

Poručite robu do 17h radnim danom Trigema je svojim kupcima omogućila dostavu u roku od 24h. Sada smo i produžili vreme naručivanja, tako da sva roba poručena do 17h radnim danima, sutradan će biti Vama na raspolaganju.

Od 1976. Bosch serijski proizvodi lambda-sondu, a njena premijera bila je u američkoj verziji Volvoa 264. Danas se u Bosch pogonima u svetu godišnje proizvede tačno 45 miliona sondi koje u izduvnoj grani mere sadržaj kiseonika.

Kako bi izašla u susret želji svojih kupaca, Trigema je produžila radno vreme. Logističku podršku možete dobiti radnim danom 08.00 - 17.00h, a maloprodaja će raditi radnim danima od 08.00 do 17.00h.

T-GROUP je od 24.05.-26.05.2013. godine za svoje kupce iz Srbije i Bosne i Hercegovine organizovala nagradno trodnevno putovanje na RAFTING NA RECI TARI.